Academies
 
Voetbalacademie
 
Beleid

Twee keer per jaar komen afgevaardigden van de betrokken voetbalclubs (voorzitter jeugdbestuur en TVJO) en de lokale overheid (schepen voor sport en deskundige sport) per cluster bij elkaar om de afgelopen periode te evalueren en de komende periode voor te bereiden. De planning op middellange en lange termijn staat geagendeerd. 

De coördinator van het Jeugdsportnet Zuiderkempen, afdeling Kempense Voetbalacademie, bereidt het overleg voor en maakt het verslag.  

  

Met grote fierheid bundelen we alle krachten voor stevige, open en sociale voetbalclubs met voetbal en vrienden voor het leven. Zo versterken we de maatschappelijke cohesie, de democratische participatie en ook de fysieke, mentale en sociale gezondheid.

We geven iedereen de kans om een leven lang dicht bij huis te voetballen, elk op zijn/haar eigen manier en niveau. 

Onder de noemer 'Kempense Voetbalacademie' bouwen we een actieve voetbalregio, mede onder impuls van de gemeente Kasterlee, Dessel, Retie, Geel, Mol, Balen, Meerhout en Laakdal. Vanuit onze Kempense identiteit versterken we elkaar en creëren samen met experts en sterke partners met passie een nieuwe dimensie voor een attractief en efficiënt jeugdvoetbal. 

 

Ter info : Brainstorm met ex-profspelers op 23/04/2018 te Retie. 

De Kempense Voetbalacademie is een verankerd regionaal netwerk in de Antwerpse Kempen.
Zij is een aanspreekpunt en solide partner om overkoepelende doelstellingen sneller te bereiken. 

De Kempense Voetbalacademie is een sterk samenwerkingsverband van 22 clubs met jeugdwerking, 8 gemeenten en 5 partners. 

Om een kwaliteitsvol beleid te voeren laten we ons adviseren door experten en kennispartners. 

© 2020, website powered by Twizzit.com