Multimove biedt 3- tot 8-jarige kinderen een gevarieerd bewegingsprogramma aan, waarin de focus op de algemene ontwikkeling van vaardigheden ligt en een sporttak niet meteen herkenbaar is.


 • Multimove
  Tijdens uitdagende bewegingssituaties in de Multimovelessen komen de 12 fundamentele bewegingsvaardigheden aan bod. Stuk voor stuk basisvaardigheden die een kind op jonge leeftijd moet verwerven om de motorische ontwikkeling te prikkelen en bevorderen. Alle bewegingen die een kind nu en later zal gebruiken, zijn hierop gebaseerd. De fundamentele bewegingsvaardigheden zijn cruciaal om op latere leeftijd sportspecifieke vaardigheden te leren.
  Multimove onderstreept het belang van een brede motorische ontwikkeling en kan de start betekenen van een gezonde en levenslange sport- en bewegingsparticipatie. Plezierbeleving staat hierbij centraal.
  Dit zijn ze alle 12: dribbelen, glijden, heffen en dragen, klimmen, roteren, slaan, springen en landen, trappen, trekken en duwen, vangen en werpen, wandelen en lopen, en zwaaien.
 • Multimove 12-wekenactie 
  Vanaf seizoen 2018-2019 kunnen kinderen uit Kasterlee, Dessel en Retie een multimove-diploma behalen. Tijdens de wekelijkse lessen multimove bij een erkende multimove-aanbieder ontvangen ouders de infoflyer betreffende de 12-wekenactie. Stimuleer je kind om ook thuis regelmatig te bewegen en te spelen. Hou vol, behaal je diploma en ontvang een leuk geschenkje. Veel beweegplezier toegewenst. Momenteel kan je terecht bij :
  • Multimove Vobako in Sporthal Tielenhei te Kasterlee op woensdagavond. 
  • Multimove Retie in sporthal Boesdijkhof op woensdagnamiddag       
 • Info : www.multimove.be